Тук има 448 131 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  2-стаен, област Бургас, гр. Свети Влас • 78 000 EUR • ID 16288544 — holmes.bg - [2]
14 Увеличи

Продава 2-стаен област Бургас, гр. Свети ВласID: 16288544

Виж на картата
78 000 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 60 m2
  • Етаж
  • 2-ри
  • Особености
  • Асансьор / С паркинг / Интернет връзка / Обзаведен / Видео наблюдение / Контрол на достъпа / Охрана / В затворен комплекс / ЕПК, 16288544
Допълнителна информация:
Двустаен апартамент с ниска такса поддръжка до плажа в Свети Влас

БЕЗ КОМИСИОНА! НИСКА ТАКСА ПОДДРЪЖКА!
АТРАКТИВНА ЛОКАЦИЯ! ПРОСТОР И СВЕТЛИНА! ДОБРО СЪСТОЯНИЕ!
ДО ПЛАЖ! ДО ЯХТЕНО ПРИСТАНИЩЕ! ПАРКИНГ! БАСЕЙН! ЮГ ИЗТОК! МОРЕ, ПЛАНИНА! КАЧЕСТВЕНО СТРОИТЕЛСТВО! ИНВЕСТИЦИОНЕН И РЕНТАБИЛЕН ИМОТ!
Петракиеви недвижими имоти представя двустаен апартамент с ниска годишна такса поддръжка (250 Е ) до плажа в Свети Влас. Разположено е в бутиковия комплекс Марина Парк в полите на Стара планина, трета линия море. С изключително благоприятна и удобна локация, в тих и спокоен район, само на 3 минути пеша от плажа и яхтеното пристанище Марина Диневи и 5 минути от центъра на града. В близост до всички комуникации и удобства - паркинг пред сградата, магазини, болница, училище, транспорт, поща, както и отличен избор от ресторанти, заведения, магазини и в същото време недалеч от морския бряг и прекрасни екопътеки. И всичко това в съчетание с морския и планински въздух с доказани лечебни свойства, правят имота изключително привлекателен, както за живеене и почивка, така и за лесно отдаване под наем.
Удобства на територията на комплекса
oткрит басейн
фитнес център
градина
кафене
паркинг
денонощна рецепция и др.
Имотът се намира на втори жилищен етаж с обща площ от 60. 36 кв. м.
Разпределение на имота
всекидневна с кухненски бокс
спалня
баня с WC
коридор
тераса
Двустайният апартамент е в добро състояние. Предлага се обзаведено, оборудвано, готово за живеене. С най - доброто изложение Юг/Изток. През лятото е прохладно и светло, а зимата достатъчно слънчево и топло, което значително намаля сметките за отопление.
Имотът е изключително рентабилен имайки предвид отличната локация, качествено строителство и чудесните условия, които предлага комплекса.
Предимства на имота
ниска такса поддръжка
атрактивна и търсена локация, до плаж, до яхтено пристанище
добро състояние на имота
паркинг, басейн
отлично изложение
море, планина
качествено строителство
инвестиционен имот
За района
Свети Влас се намира на едно от най- добрите места по Българското ни Черноморие - в подножието на последните склонове на Стара планина, които се спускат към кристалните води на Черно море. Включен е в списъка на ЮНЕСКО за особено защитени територии. Морското и планинско градче предлага спокоен и безгрижен начин на живот, прекрасен въздух , което от своя страна привлича предимно млади семейства с деца и двойки в златна възраст. Луксозен и изискан Св. Влас се намира много близо до оживения курорт Слънчев бряг и древния, романтичен Несебър. А наличието на удобни комуникации и приятни възможности за селски, ловен, риболовен, винен, горски, културен , морски туризъм, превръщат предложението в уникална възможност за живеене, почивка или инвестиция. Код на офертата: САТ 605.
Ние съдействаме да получите най-изгодните условия за банково кредитиране!

Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 17:06 на 8 май, 2024 год. Обявата е посетена 9 пъти
Агенция:
Агенция ПЕТРАКИЕВИ ООД
ПЕТРАКИЕВИ ООД
град Бургас, улица Цар Асен 19

Офис телефони: 0886088088
Телефон: 0886088088

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: